NL  |  FR
Tof dat je je geroepen voelt om het warm water opnieuw uit te vinden, maar in principe staat de winnaar van onze show al vast. Dat is de zonneboiler!

Zonneboilers met thermische zonnecollectoren zijn de beste oplossing om te profiteren van de gratis energie van de zon. Zelfs met de kosten van de naverwarming kan je hiermee op jaarbasis tot 60% van de energie besparen die nodig is om het water voor je bad, douche of keuken te verwarmen. Bovendien dragen zonneboilers in belangrijke mate bij tot de reductie van de CO2-uitstoot van gebouwen, hebben ze een lange levensduur en vergen ze relatief weinig onderhoud. En bovenal krijg je voor zonneboilers heel wat premies. Zo is je investering snel terugverdiend en is het deel van je energiefactuur dat de zon daarna jaar na jaar betaalt pure winst. Kan je dan nog één reden bedenken om niet voor een zonneboiler te kiezen?

Op deze site vindt u alle informatie over de werking van een zonneboiler, wat de mogelijkheden zijn en waarom kiezen voor warm water op zonne-energie vandaag belangrijker is dan ooit. U vindt er ook de contactgegevens van onze leden en de garanties die zij bieden.


Heb je vragen
over zonneboilers?
Op zoek naar
een installateur?
Een eigen zonneboiler,
hoe begin je eraan?
Bereken je
zonne-opbrengst
Premies voor jouw gemeente
Contacteer Belsolar

p/a ATTB Sectie 5
Frans Geldersstraat 7/4
B-1800 Vilvoorde
E-mail: info@belsolar.be
Copyright 2013 Belsolar