Tof dat je je geroepen voelt om het warm water opnieuw uit te vinden, maar in principe staat de winnaar van onze show al vast. Dat is de zonneboiler!
 

Tof dat je je geroepen voelt om het warm water opnieuw uit te vinden, maar in principe staat de winnaar van onze show al vast. Dat is de zonneboiler!

Een zonneboiler met thermische zonnecollectoren vormt de beste oplossing om te profiteren van de gratis energie van de zon. Zelfs met de kosten van de naverwarming kan je hiermee op jaarbasis tot 60% van de energie besparen die nodig is om het water voor je bad, douche of keuken te verwarmen.


Bovendien dragen zonneboilers in belangrijke mate bij tot de reductie van de CO2-uitstoot van gebouwen, hebben ze een lange levensduur en vergen ze relatief weinig onderhoud. En bovenal krijg je voor zonneboilers heel wat premies. Zo is je investering snel terugverdiend en is het deel van je energiefactuur dat de zon daarna jaar na jaar betaalt pure winst.

Denk je toch nog steeds dat jij het beter kan? Kijk dan snel op deze site naar alle informatie over de werking van een zonneboiler, wat de mogelijkheden zijn en waarom kiezen voor warm water op zonne-energie vandaag belangrijker is dan ooit. Dan ben je 100% zeker overtuigd.


Heb je vragen
over zonneboilers?
Op zoek naar
een installateur?
Een eigen zonneboiler,
hoe begin je eraan?
Bereken het rendement
van je zonneboiler
Staat mijn zonnecollector
op de premielijst?

Zonneboilerweerbericht

Ontdek hier hoeveel personen met een zonneboiler vorige week bespaarden

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie BELSOLAR dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. BELSOLAR is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van BELSOLAR zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt BELSOLAR deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België.

Copyright 2018 infozonneboiler.be