De zonneboiler: milieu- en budgetvriendelijkZonneboilers met thermische zonnecollectoren zijn de beste oplossing om te profiteren van de gratis energie van de zon. Zelfs met de kosten van de naverwarming kan je hiermee op jaarbasis tot 60% van de energie besparen die nodig is om het water voor je bad, douche of keuken te verwarmen. Goed voor je portemonnee dus, maar ook voor het milieu. Want zonneboilers dragen in belangrijke mate bij tot de reductie van de CO2-uitstoot van gebouwen.

Hoe een zonneboiler precies werkt, welke soorten zonneboilers er zijn en waarvoor ze allemaal kunnen dienen, leest u door op één van de buttons hierboven te drukken. Bovendien vindt u er ook getuigenissen van zonneboilergebruikers en heel wat andere info omtrent zonne-energie in het algemeen. Heb je vragen
over zonneboilers?
Op zoek naar
een installateur?
Een eigen zonneboiler,
hoe begin je eraan?
Bereken het rendement
van je zonneboiler
Staat mijn zonnecollector
op de premielijst?

Zonneboilerweerbericht

Ontdek hier hoeveel personen met een zonneboiler vorige week bespaarden
zonneboiler zonne-energie zonneboiler installatie
zonneboiler zonne-energie thermische zonne-energie zonneboiler installatie zonnecollectoren

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie BELSOLAR dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. BELSOLAR is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van BELSOLAR zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt BELSOLAR deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België.

Copyright 2018 infozonneboiler.be